STEM & COVID – Multiplier Event in Barcelona

Us convidem a participar a les jornades “STEM i COVID. Interdisciplinarietat a l’aula: el paper de les disciplines, dels models i de la simulació en l’evolució de la pandèmia”.

Organitzades en el marc del projecte ERASMUS+ IDENTITIES (Enlightening Interdisciplinarity in STEM for teaching), en aquestes jornades reflexionarem conjuntament sobre com portar pràctiques interdisciplinàries a l’aula i el repte que representa la perspectiva interdisciplinària STEM. Ens centrarem en discutir algunes propostes educatives que tracten sobre el paper del models, la modelització i de la simulació en l’estudi de l’evolució de la pandèmia. 

Us volem fer extensiva aquesta invitació a estudiants i graduats en alguna de les especialitats STEM i del Màster de Formació de professorat de Secundària en aquestes especialitat, professorat de secundària (en actiu o en formació inicial) i personal docent i investigador d’universitat que tinguin interès en el desenvolupament de projectes interdisciplinaris en Educació STEM a secundària i a la universitat. 

Podeu trobar tota la informació necessària al document adjunt.

Quan i on se celebrarà? 

Se celebraran presencialment el proper dimecres 2 de març de 2022 de les 15:00h a 18:30h, a la Facultat d’Educació (campus Mundet) de la UB. Aula 202 de l’Edifici Migdia II.  Hi ha la possibilitat de participació online, recordeu d’indicar-ho al qüestionari.

Agenda  

15h-15:30h: Obertura i benvinguda. Presentació del projecte ERASMUS+ IDENTITIES 

15:30h-16:30h: Societat, disciplines STEM i covid-19: necessitat d’un treball interdisciplinari? Taula rodona amb especialistes de l’àmbit. Ponents:

  • Dr. Àngel Calsina Ballesta. Universitat Autònoma de Barcelona
  • Dr. Daniel López Codina. UPC – BIOCOMSC
  • Sr. Carlos Garcia Macias. Escola Pere Vergés Badalona

16:30h-17h: Pausa-cafè 

17h-18h: Condicions i dificultats per a la portada a l’aula de pràctiques educatives interdisciplinàries. Ponents:

  • Sra. Susana Vásquez Elias. Col·legi Natzaret Esplugues
  • Sra. Gara Acedo Arzol. Participant 1a IDENTITIES Summer School 2021

18h-18:30h: Reflexió i cloenda 

Com i on inscriure’t? 

Es necessària la inscripció prèvia a les jornades, completant el formulari que podeu trobar al següent enllaç: https://bit.ly/3snphaD

Si voleu sol·licitar la certificació de participació a les jornades, no oblideu d’indicar-ho al formular-hi i fer-hi constar les dades necessària per tenir a punt la certificació.

Us hi esperem!

https://www.ub.edu/ubtv/colleccio/congressos-i-jornades/stem-i-covid-interdisciplinarietat-a-laula

https://www.youtube.com/watch?v=PFIq0X0hDks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *